Hej världen! Nu har äntligen din nya heta webbradio startat

Written by on 16 juli, 2018

Välkommen till en helt ny webbradio!

Äntligen slår vi upp portarna för sommarens hetaste radio!

Vi har arbetat med att starta upp Pulsefm.se sedan 17 Maj 2018 och har nu 20 Juli kommit så pass långt i vår utveckling att vi väljer att öppna och officiellt starta radion. Det kommer finnas mycket kvar att justera och ändra, både på hemsida och musikmix/planering, men trots det vill vi redan nu dela med oss av vad vi tycker är den bästa musikmixen.

Varje vecka gör vi om rotationen från grunden och lägger till/tar bort musik för att skapa förändring och nyheter för dig som lyssnare, vi hoppas och tror det ger en bra blandning och långt ifrån dagens kommersiella radiostationer som finns på FM bandet. Vi kommer heller aldrig sända mer reklam än nödvändigt för att överleva, vill du bidra till detta kommer donationer vara möjliga på sikt.

Vi som arbetar med pulsefm.se finns utspridda över landet och vi hoppas att ni är extra uppmärksamma när vi sänder live med möjligheten att önska musik.


Reader's opinions
    • Jonas   On   27 augusti, 2018 at 06:01

      Hej!
      Vi kommer under hösten släppa en app till android, tune in kommer förhoppnings också fungera inom kort. iPhone får vi titta på i framtiden då allt är en kostnadsfråga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Continue reading

Current track

Title

Artist