Sommaren närmar sig sitt slut

Written by on 2 september, 2018

Sakta börjar sommaren släppa taget över Sverige och vi glider allt mer in i hösten och färgernas årstid. Än finns det värme tidvis och gräset växer ännu. Vi på Pulsefm planerar inför kommande tid och vi fortsätter att uppdatera musikarkivet och vår mix med ny musik varje vecka. Vi hoppas du tycker det blir ett bra resultat för det är ganska mycket jobb bakom.

Vill du kanske vara med? lära dig sända radio? hjälpa till bakom kulisserna med lite olika uppgifter, allt frivilligt och ideellt, för att det är kul? Tveka inte att kontakta oss med dina ideér och funderingar.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Continue reading

Next post


Thumbnail
Current track

Title

Artist